Cortenstål hegn | Træ og blade

Varenummer: 102135
Stilfuldt cortenstål hegn Hegnet måler 234 langt og 165,5 cm højt Forvandler ethvert uderum Udført i 2 mm. cortenstål Samles let med medfølgende bolte og møtrikker

Læs mere om cortenstål hegnet her

8.999,00 kr.

Cortenstål hegn | Træ og blade

Vores cortenstål hegn med udskæring af træ med blade laver en unik kombination af æstetik og langvarig holdbarhed. Dette hegn er ikke blot en praktisk løsning til din have, men også et kunstværk, der tilføjer en moderne og stilfuld atmosfære. Fremstillet af cortenstål, et materiale kendt for sin evne til at modstå de hårdeste vejrforhold, sikrer dette hegn, at din have ser fantastisk ud år efter år.

Med sit iøjnefaldende udskæringsdesign fungerer dette cortenstål hegn som et funktionelt kunstværk, der tilfører et dramatisk touch til ethvert udendørs rum. Dets rustikke udseende bliver kun smukkere med tiden, da stålet udvikler en beskyttende patina, der forstærker dets charme og karakter.

Hegnet består af 3 cortenstål plader med udskæringer der sættes sammen, hvorefter de kan sættes på stolperne. Det eneste man selv skal have er værktøj til selv at samle hegnet med bolte og møtrikker og bolte til montering af hegnet i fx fliser.

Mål

Bredde: 234 cm

Højde: 165,5 cm

Stolperne er 171,5 cm høje

Alternativer
Andre købte også