Cortenstål hegn | Lyn

Varenummer: 102137
Cortenstål hegn med udskæringer af lyn Perfekt til afskærmning i haven eller i indkørsel 225 cm bred, 185,5 cm høj og har 2 medfølgende stolper Samles let med bolte og møtrikker der medfølger Skaber læ og privatliv

Læs mere om cortenstål hegn her

8.999,00 kr.

Cortenstål hegn | Lyn

Cortenstål hegn er en type af udendørs afgrænsning eller hegn, der er fremstillet af cortenstål. Det er velegnet til at danne mindre rum i haven på en elegant og rolig måde. Cortenstålets rustikke rustrøde farve passer godt ind i en moderne have og fremhæver de mange farver i haven.
Den flotte udskæring af et lyn skaber et skønt blikfang. Det skaber desuden også et dejligt sted med læ og privatliv, så man kan nyde haven i fred og ro.

Vores cortenstål hegn er ikke blot en grænse for dit uderum. Det er en invitation til at opleve transformationen af dit landskab gennem styrke, skønhed og tid. Det er en mulighed for at bringe et element af naturens uforudsigelige skønhed ind i dit hjem, skabe en følelse af privatliv og sikkerhed, og samtidig nyde et kunstværk, der udvikler sig sammen med dig og dit uderum.

Foden gør det let at montere det på fliser eller beton.

Mål

Bredde: 225 cm

Højde: 185,5 cm

Stolpe højde: 190,5 cm

Se vores andre varianter her.

Alternativer
Andre købte også