Termometer - udendørs

11 vare(r)

pr. side

 • Termometer i messing og glas

  Termometer i messing som er velegnet til udendørs brug. Dette kvalitetstermometer kommer fra det kendte Conant Custom Brass fra USA. Det måler både celsius og fahrenheit. Det er rigtig flot, hvis man hænger det udenfor køkkenvinduet, så man kan stå og betragte det, mens man står i køkkenet. Det giver stadig en mulighed for at se temperaturen, hvis internettet fejler og man derfor ikke kan se det på sin telefon. Termometeret monteres let med de medfølgende skruer.

  Vis detaljer

  Pris: 299,00 DKK

  Specialpris 239,20 DKK

 • Rundt termometer i messing

  Nem aflæseligt termometer som vil pynte både inde og ude, moderne og simpel i sit udseende. Vis detaljer

  Pris: 349,00 DKK

  Specialpris 279,20 DKK

 • Sæt af Regnmåler og Termometer i messing og glas

  Sampak af regnmåler og termometer i messing og glas til DKK 529,-, så du sparer DKK 69,-

  Vis detaljer

  Pris: 598,00 DKK

  Specialpris 478,40 DKK

 • Stort termometer i messing og glas

  Termometret er velegnet til udebrug og kommer fra det kendte Conant Custom Brass fra USA. Kan hænges op ved brug af medfølgende skruer. Termometret er 30,5 cm høj og 5,5 cm bred, det kan måle på skalaen ÷40 °C til 50 °C / ÷40 °F til 120 °F (Celsius/Fahrenheit). Hænger 5 cm ud fra væggen.

  På det ene billede kan du se en sammenligning med det store termometer og vores standard termometer i messing & glas. Det store er virkelig et der skiller sig ud. 

  Vis detaljer

  Pris: 599,00 DKK

  Specialpris 479,20 DKK

 • Sæt af Termometer og Regnmåler i aluminium

  Spar 69 kr. ved at købe termometer og regnmåler samlet. Den ideelle pakkeløsning med både regnmåler og termometer i aluminium. Regnmåleren viser mm og inches, mens termometeret viser fahrenheit og celsius. Så er man til det ene eller andet er det intet problem med de smukke og klassiske regnmålere og termometre fra den amerikanske producent, Conant Custom Brass.

  Vis detaljer

  Pris: 398,00 DKK

  Specialpris 318,40 DKK

 • Termometer i aluminium

  Rigtig flot og stilrent termometer fra den amerikanske producent Conant Custom Brass. Termometeret er til udendørs brug og kan f.eks. sættes op uden for køkkenvinduet. Man kan derved let følge med i, hvad temperatur det er udenfor. Termometerets flotte og enkelte design gør at det passer ind i moderne hjem lige såvel, som ældre. Det viser både celsius og fahrenheit, så du undgår forvirringen, når du snakker med amerikanere.

  Vis detaljer

  Pris: 199,00 DKK

  Specialpris 159,20 DKK

 • Sæt af Termometer og Regnmåler i bronzeret aluminium.

  Flot og klassisk termometer og regnmåler i bronzeret aluminium og glas. Ved køb af denne sampak sparer du DKK 69,-.

  Vis detaljer

  Pris: 398,00 DKK

  Specialpris 318,40 DKK

 • Termometer i bronzeret aluminium.

  Klassisk og flot termometer der er fremstillet i en bronzepatineret aluminiums legering. Termometret er skabt til udendørs ophængning. Eksempelvis kan det monteres på det nordvendte køkkenvindue. Det er muligt direkte at aflæse temperaturen såvel i celsius som fahrenheit.

  Vis detaljer

  Pris: 199,00 DKK

  Specialpris 159,20 DKK

 • Rundt termometer i bronze

  Termometret er mere gulligt end det ses på billedet. Vis detaljer

  Pris: 249,00 DKK

  Specialpris 199,20 DKK

 • Rundt termometer i aluminium

  Termometret kan bruges indendørs og udendørs. Vis detaljer

  Pris: 249,00 DKK

  Specialpris 199,20 DKK

 • Glasrør til termometer - reservedel

  Er glasset på dit termometer gået i stykker kan du købe et nyt glasrør her. Glasset passer til model fra den amerikanske producent Conant Custom Brass. Det er nemt at skifte glasset. Vis detaljer

  Pris: 79,00 DKK

  Specialpris 63,20 DKK

11 vare(r)

pr. side

Er du en af de mange, som går meget op i vejret, og kan du godt lide at følge med i temperaturen, så burde du skaffe dig et udendørs termometer. Det er en god indikator, som fortæller dig, hvordan du burde klæde dig. Om det er den helt store vinterfrakke, en efterårsjakke eller blot en t-shirt.
Vi tilbyder termometre i messing og glas, bronzeret aluminium samt i aluminium. Er du til de helt store termometre, har vi også det.

Udover det tradionelle termometer, har vi fået et rundt. Det har en viser, hvor du kan ane temperaturen på længere afstand. Det har vi også i messing og bronze.

 

Udendørstermometer til vægmontering

Hæng et termometer uden for dit vindue og få altid præcise oplysninger om hvor varmt det er. Gør omklædningen til udendørs aktiviteter noget lettere, om hue eller vanter mon er nødvendigt, eller når sommeren springer frem, kan man måske holde varmen i bare t-shirts eller shorts. Man kan også holde øje med temperaturen og følge udviklingen i temperaturen morgen, middag og aften og få indblik i hvordan temperaturerne ændrer sig i løbet af dagen. Vores termometer kan fås i alumuminium og messing, de er enkle og flotte og pynter godt i siden af vinduet ud mod haven eller ude ved bilen i carporten, så man der kan få dagens opdatering af temperaturen.