Staudeholdere

I vores staudeholder system har du mulighed for at vælge 20 forskellige standard modeller fra en diameter på Ø30 cm til Ø62 cm med 4 forskellige benlængder fra 48 til 98 cm. Der er som standard 3 ben til hver ring. Derudover har vi lavet vores staudeholder med en S lås, så man nemmere kan få holderen rundt om stauden og spænde ringen, der låses fast.

Alle modeller er udført i kraftigt 6 mm jern, så du har en holdbar staudeholder mange år frem. Staudeholderne kan nemt tages ind i skuret om vinteren og hænges op, så de ikke fylder noget. Man kan også åbne ringen op som en halvbue, og så bruge den under bærbuske til at holde grene op med. Du har mulighed for at købe ekstra ringe og ben. Mange køber kun ben og bruger dem som plantepinde. 

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden

Holder planter og buske oprejst og sikrer dem mod at knække eller vælte

Staudeholder hjælper med at holde dine stauder og andre store planter oprejst og giver dem støtte, når vejret ikke er med dem. De sørger for dine planter ikke knækker eller vælter. Staudeholderne er også gode til den nyplantede busk, der skal have lidt ekstra hjælp i starten. Det er en simpel og diskret måde at sikre sine planter de bedste vilkår for at vokse sig store og flotte. Det danske vejr kan til tider være hård ved havens planter, med blæst og store regnskyl. Ved at bruge staudeholdere får dine planter en bedre chance for at komme sikkert igennem de værste vejrudsving. Med de forskellige kombinationsmuligheder af ringe og ben, kan du helt sikkert finde et staudeholder system, der passer til din type plante.

Sådan bruger du staudeholderne

En kort video omkring hvordan staudeholderne skal bruges og kort om hvordan ideen til dem opstod, se til ende for et godt tip.