OneLeg

Det er efterhånden meget populært at gå i haven og sørger for at haven står knivskarpt. Dette kræver dog bare at man bruger meget tid i haven. Det meste af denne tid forgår desværre, som regel på knæ og i dårlige arbejdsstillinger. Dette vil vi sætte en stopper for nu. OneLeg sørger for at give dig en arbejdsstilling, som du kan arbejde i, i længere tid.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Ideen bag OneLeg

OneLeg er en smart og innovativ skammel til haven. Ideen kom af de gamle brolæggerskamler. Der var dog nogle problemer med dem, de var for tunge da de var lavet af træ. Et andet problem var deres runde fod der borede sig ned i græsset og som derfor ikke var ideel til havearbejde. De var dog smarte og funktionelle på grund af det ene ben og den ide blev der bygget videre på. OneLeg fik derfor en bredere fod, som ikke går ned i græsset eller jorden. Det er muligt at få et betræk til sædet, som gør den blødere at sidde på. Derudover kan man også få skridsikring til dem. Dette er bedst til indendørs brug, hvor gulvene kan være en smule glatte.

Funktionalitet og design

En OneLeg er designet så den skåner ryg og knæ, når man arbejder i haven såvel som i huset. OneLeg har en buet fod, som giver dig mulighed for at vippe fremover og roterer rundt. OneLeg følger altså dine bevægelser og sikre dig den bedst mulige arbejdsstilling.
Når man arbejder på en OneLeg skåner man sin ryg og sine knæ. Dette skyldes at man ikke ligger på knæene og at man bøjer meget i ryggen. Den tager belastningen der ellers havde været i knæene og hænderne.

Tryghed ved OneLeg

OneLeg giver dig en tryghed, da du ikke længere skal tænke så meget over dine arbejdsstillinger. OneLeg sørger altid for at du har den bedste arbejdsstilling.
Der fås skrid sikring til at sætte på foden af OneLeg. Dette er et silikone cover, som sikre at din OneLeg ikke glider væk under dig på glatte overflader, såsom indendørs gulve. Derudover fås der også sædeovertræk i silikone. Dette giver mere komfort og er velegner sig til dem, som bruger meget tid i haven.