Lanterner & Bloklysestager

Levende lys på terrassen eller altanen er utrolig hyggeligt, men også nødvendigt når mørket falder på. Lanterner er en af de mest brugte måder at skabe lys på og det kan både være med stearinlys, men også med en LED lyskæde. Uanset hvilket lys man vælger er man sikret en hyggelig belysning i mørket.

Vis som Gitter Liste

30 varer

Faldende orden
 1. Bloklysestage Blomi i jern - sæt med 2 størrelser
  369,00 kr. 313,65 kr.
 2. Fakkelholder Flori halvkugle med glasindsats - 27 cm
  249,00 kr. 211,65 kr.
 3. Fakkelholder Flori halvkugle med glasindsats - 29 cm
  379,00 kr. 322,15 kr.
 4. Fakkelholder Flori sæt med 2 størrelser
  533,80 kr. Regular Price 628,00 kr.
 5. Fakkelholder Klee sæt med 2 størrelser
  483,65 kr. Regular Price 598,00 kr.
 6. Bloklysestage Sera med hjerter - sæt med 2 størrelser
  369,00 kr. 313,65 kr.
 7. Bloklysestage Chanella med hank - sæt med 2 størrelser
  369,00 kr. 313,65 kr.
pr. side

Pryd haven med flotte lanterner 

Vil du have en nem og dekorativ løsning til at pynte lidt op i haven, kan en lanterne være et godt bud.
Lanterner passer godt ind i både haven og på terrassen. Du kan sætte et lille lys i lanternen, og lade den lyse op i mørke vintermåneder eller blot pynte på de lysere dage. Lanternerne er både anvendelige til hverdag og fest - og er en god måde at skabe lidt ekstra hygge på. Sætter du levende lys i din lanterne, anbefaler vi, at du vælger at bruge et lys af god kvalitet for at undgå sod, os og røg. For at skabe et flot og hyggeligt lys fra lanternen kan du med fordel vælge et bloklys, der kun er den halve højde af lanternens rum indvendigt. Derved vil du have udsyn til flammen i lyset, hvilket giver en flot effekt.

Med lanterner fra Zinkbakkken kan du skabe en flot og unik stil til din have. Vi har et stort udvalg af lanterner, der giver dig mange muligheder for at indrette din have med hyggelig belysning og pæn udsmykning - og skabe en flot og indbydende have. 

Du kan selv vælge hvilken stil, du ønsker lanternerne skal udtrykke, og dermed sætte et personligt præg på din have. Vælg for eksempel en elegant galvaniseret lanterne for et stilrent og flot udtryk. Eller giv din have et nyt skud energi med en lanterne i en flot farve. Der er mange muligheder. Du kan lege med størrelser, farver og forskellige typer af materiale, for at skabe det helt rette udtryk for din stil. 

Udendørs lanterner

Lanterner kan anvendes både ude og inde, og er især ideelle til at skabe et hyggeligt rum udendørs. 

De lanterner til haven, vi udbyder hos Zinkbakken, er produceret til at kunne hænge ude hele året i al slags vejr. Så kan du nyde dem hele året rundt, og slipper for at bekymre dig om at pakke dem væk om vinteren. Særligt om vinteren kan lanternerne være en hyggelig lyskilde, der varmer i mørket. 

Til festlige lejligheder kan lanternerne sørge for at frembringe en hyggelig og rar stemning, for eksempel som pynt ved hoveddøren med levende lys. De kan også anvendes ved højtider i efteråret, hvor stearinlysets skær kan få lov til at skabe stemning og uhygge til halloween.

Når du anvender lanternerne udendørs, har du flere muligheder for at bruge dem som dekoration i haven eller på terrassen. Lanternerne er udstyrede med praktiske krog til at hænge dem op med. Du kan for eksempel hænge dem på en gren i et træ i haven eller på husmuren.

På terrassen kan du skabe stemning ved at lade store gulv lanterner fylde i et hjørne eller mindre område. Lanternerne kan være med til at fremhæve noget særligt ved dette hjørne og skabe en hyggelig krog, hvor du har lyst til at opholde dig. 

Væglanterner

Væglanterner fra A2Living har et klassisk og tidløst design, som vil klæde enhver ejendom. Væglanternen er robust og har en tyngde, så den ikke vælter i blæsevejr, hvis man skulle finde på at stille den på jorden. Væglanternen hænges op med to skruer og når først den er kommet op, hænger den godt fast på væggen. Materialet og monteringen gør at den sagtens kan tåle det hårde danske vejr. Væglanternerne kan bruges både indendørs og udendørs.

Væglanternen har glas på tre sider og det smarte ”easy luk”. Lågen har en magnet lukning der gør den utrolig brugervenlig. For en hyggelig belysning kan man have stearinlys eller en lyskæde i lanternerne.

Væglanternerne er lavet i galvaniseret stål, som enten har et skinnede udseende eller er bliver lakeret i en farve.