Plantekasse med cykelstativ

Grønne områder bliver mere og mere populære både i det private, men også i det offentlige rum. Dette skyldes at det er en flot måde at få naturen ind i byen på. Men hvad gør man, hvis man ikke har plads til et stort grønt område? 
En plantekasse eller et højbed er en utrolig elegant og flot måde at gøre dette på. En plantekasse er med bund og har fødder. Den er i en overskuelig størrelse, hvilket gør det nemt at passe planterne. Når plantekassen er fyldt med jord, er den ikke til at bære eller vælte. Ønsker man at flytte den med jord i, anbefaler vi at man bruger en palleløfter og er mere end en person. Dette gør den særdeles velegnet i det offentlig rum, hvor den skal kunne modstå lidt af hvert.

Vi har i en længere periode spekuleret meget over, hvordan vi kan bidrage til at få mere grønt ind i bybilledet og det offentlige rum. Vi synes selv vi er kommet frem til den perfekte løsning.

Før billede

Vi havde et projekt, hvor vi skulle sætte en plantekasse med cykelstativ op for en kunde. Da vi kom til stedet, så det således ud:
Kunden var selv træt af at det så rodet ud og ønskede selv mere grøn beplantning.

Vi synes ofte det er sådan det ser ud og vi undrer os tit over, hvorfor? Vi gik derefter i gang med at etablere vores plantekasse med cykelstativ.

Efter billede

Her har vi sat vores plantekasser op og monteret et cykelstativ på hver side af dem. Der er herefter blevet beplantet i dem. Den grønne farve fra planterne er en utrolig flot kontrast til vores plantekasser i cortenstål, som får en flot rust farve. 

Vi leverer plantekassen med det ønskede cykelstativ og med mulighed for at tilkøbe jord. Det er herefter kun din fantasi der sætter grænser for pynt og beplantning i plantekassen.