Højbed inspiration

Her finder du vores mange tips og tricks til højbedene i din have. Lad dig inspirere af, hvad andre gør i deres haver og få gode ideer til din egen have. Mange af vores billeder er fra vores kunder, så du får samtidig et indblik i, hvordan andre har etableret deres have.


10 fordele ved et højbed

Er du i tvivl om du skal investere i højbede til din have? Vi har herunder listet 10 gode grunde til hvorfor det at bruge højbede er en god ide.

Samlevejledning til højbede

Tips og tricks til hvordan du samler dit højbed fra Zinkbakken korrekt i første forsøg. Følg disse lette trin og få et perfekt højbed.

Materialer til højbede

Når man skal vælge et højbed skal man overveje, hvilket materiale det skal være i. Vi har forsøgt at komme med en guide til valg af højbed.

Tricks til at få rust farven hurtigere frem

Vi har med tiden fået meget erfaring med vores cortenstål. Vi har nogle tips og tricks til at få rust farven frem hurtigt.

Køkkenhaven i højbede

Drømmer du om den perfekte køkkenhave, hvor der er lange rækker af velplejet og frodige grøntsager? Du får her vores tips og tricks til, hvordan du får netop dette med en køkkenhave i højbede.

Vælg det rigtige højbed

Vælg det rigtige højbedVælg det rigtige højbed

Den ultimative guide til valg af højbede. Lær alt om valg af form, materiale og placering for at skabe det perfekte højbed til grøntsager, blomster og urter. Få tips til design, installation og vedligeholdelse. Perfekt til både nye og erfarne haveentusiaster