Blog univers

Velkommen til vores blogunivers, hvor du finder en masse inspiration til haven, terrassen, altanen og drivhuset. Her på siden har vi samlet inspiration til vores forskellige kategorier for at du let kan finde det der interesserer dig. Du vil finde en masse gode tips og tricks Morten har samlet gennem årenes løb. Det kan blandt andet være, hvordan du nemt og hurtigt får rust farven frem og tricks til køkkenhaven. Så gå på jagt efter inspiration til din have blandt vores mange blogindlæg.

Find inspiration indenfor følgende kategorier:


Højbed

Vi har gennem vores mange år med salg af højbede gjort os mange erfaringer. De erfaringer er endt ud i en masse gode tips og tricks til havens højbede, som vi håber at du kan bruge, hvis du har spørgsmål eller undre dig over noget. 
Skulle du have spørgsmål vi ikke får besvaret er du velkommen til at kontakte os.

Spejlbassin

Mange elsker spejlbassiner i sin have og det forstår vi godt. Vi har efterhånden fået ekspertviden indenfor spejlbassiner takket være de mange henvendelser vi har fået fra vores kunder. Det har resulteret i en masse spørgsmål, som vi i denne blog har forsøgt at bevare. Du finder derfor tips og tricks til spejlbassinet i din have her.


Plantekasse

Vi har mange års erfaring med plantekasser i forskellige størrelser og materialer. Vi har på denne side forsøgt at samle alle vores erfaringer i forskellige artikler. Vi har mange forskellige størrelser og materialer, som kan virke overvældende. Vi har her forsøgt at hjælpe dig i din beslutningsproces.

Bålfad

Vi har i mange år solgt bålfade i forskellige materialer. Vi har gennem tidens løb fået en masse spørgsmål, som vi her vil forsøge at besvare. Vi har også samlet tips og tricks til bålfadet i haven. Du vil måske finde svaret på dit spørgsmål om bålfadet her.


Fugle & dyr

Mange elsker at få besøg af fugle og andre hyggelige dyr i haven. Fuglene kigger tit forbi til en tår vand, hvis man har det i sin have. Andre kigger forbi til lidt at spise i en af havens foderautomater. Fælles for dem er at man kan sidde og betragte de små venner fra vinduet.

Haven

Mange elsker at gå i haven og mange starter de små forberedelser i februar og marts. Er du en af dem der har et ønske om at komme mere i haven, men er i tvivl om, hvor du lige skal starte, så haven får den bedste start på sæsonen? Vi har forsøgt at gøre det mere overskueligt med en række guides.