Ekstra Nedsat

Black Week er i gang på Zinkbakken.dk. Her på siden finder du alle de produkter vi har sat ekstra meget ned. Du kan spare op til 50%. Vær opmærksom på, at vi har begrænset lager, så du skal være hurtig!

Vis som Gitter Liste

56 varer

Faldende orden
  1. Plantekasse lakeret 100 cm høj - SPECIAL TILBUD
    4.999,00 kr. 2.499,00 kr.
  2. Redskabsophæng til 9-12 redskaber XL - Antracitgrå
    449,00 kr. 314,30 kr.
pr. side

Tilbud på højbed - stadig en af vores bestsellere

Nu kan du spare penge på vores eftertragtede højbede på tilbud. De fås i mange forskellige størrelser, former og ikke mindst materialer. Særligt er vores højbede produceret i cortenstål en af dem, der sælger rigtig godt. Måske drømmer du om en køkkenhave men gider ikke besværet ved at grave ud til den. Det behøver du ikke tænke på nu, for med vores Black Friday tilbud kan du købe smukke højbede i god kvalitet, og få en fantastisk dejlig køkkenhave. Så gå ikke glip af tilbuddet på højbede og slå til.

Vi står altid klar med gode råd og vejledning

Nu går det snart løs, så hold godt fast og gå ikke glip af de gode tilbud på plantekasser. Vi glæder os til at fejre Black Friday sammen med dig på Zinkbakken.dk. Husk, at du altid er meget velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål til vores produkter. Vi vil altid være behjælpelige med gode råd og vejledning, så du ender med det rigtige valg til dine behov.

Spejlbassin på tilbud

Nu kan du gøre et fantastisk kup på vores spejlbassin til Black Friday. Vi har tilbud på spejlbassin, og lige nu er der gode penge at spare. Et spejlbassin er en god måde at skabe magi i din have. Du kan både bruge spejlbassinet som en del af udsmykningen i haven, og du kan bruge det som et fuglebad. Rigtig mange af de mindre dyr har svært ved at finde vand, når det er rigtig varmt. Med et spejlbassin hjælper du de små dyrevenner og samtidig er det pænt at se på. Så husk at kigge forbi Zinkbakken til Black Friday, så du ikke går glip af tilbuddet på spejlbassinet.

Fejr Black Friday med Zinkbakken og gør et kup på haveartikler

Hos Zinkbakken fejrer vi Black Friday med gode tilbud online på vores webshop. Har du længe drømt om et bålfad, spejlbassin, plantekasse eller højbed eller et af vores andre fine produkter til haven, så skal du slå til nu. Vi har nemlig sørget for Black Friday tilbud på mange af vores produkter. Der er tilbud på fuglehuse, højbede, bålfad og mange andre lækre produkter til haven. Til Black Friday kan det altså godt betale sig at holde øje med tilbud på vores shop. Mangler du inspiration til årets julegaver, så kan du finde inspiration fra de mest populære kategorier her. Vær opmærksom på at du til Black Friday kommer til at få muligheden for at gøre et rigtig godt kup, så hold gerne øje med denne side, hvor vi vil have tilbud på plantekasser og tilbud på altankasser. Ja, du kan faktisk finde alt lige fra spejlbassiner, bålfade, højbede til plantekasser på vores webshop.

Tilbud på bålfad

Til Black Friday har vi hos Zinkbakken de fineste bålfade, der vil gøre de kølige forårsaftener, lune sommeraftener og kolde vinterdage lidt ekstra hyggelige. Et bålfad passer ind i alle haver, og du kan både bruge det på terrassen eller i haven, hvor du laver et hyggeligt uderum. Til Black Friday får du et godt tilbud på bålfadet, så har du længe gået og drømt om et til din have, så slå til nu. Selvom det er efterår, kan du sagtens bruge det - tag familien under armen og sæt jer omkring bålet og mærk hvordan hyggen spreder sig. Et bålfad er et dejlig sted at samles omkring. Fortæl røverhistorier til hinanden, lav mad eller sid bare og nyd de smukke flammer. Uanset hvad, så vil du helt sikkert blive glad for din nye investering til haven.

Skal du have de gode tilbud før alle andre, så tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så får du vores Black Friday tilbud før alle andre. Der vil løbende komme tilbud, så hold godt øje, så du ikke går glip af vores skarpe tilbud på lækre haveartikler. Der bliver blandt andet gode tilbud på vores magiske spejlbassiner, så nu kan du skabe magi i din have.

Højbede i Cortenstål

En af vores bestsellere er vores højbede i cortenstål. Efter 3-6 uger får de den flotteste rustfarve. Du behøver altså ikke at vedligeholde dem, og bedst af alt så passer de helt perfekt ind i alle haver. Du kan bruge dem i din køkkenhave, hvor du kan så lækre og sprøde grøntsager i. Du kan også bruge dem som erstatning for din velkendte og traditionelle bede, hvor du kan plante flotte blomster og planter i dem.

Plantekasser

En plantekasse kan bruges til mange ting. Du kan bruge dem til at skabe et hyggeligt uderum, hvor du udnytter plantekassens design til at inddele dit uderum. Du kan vælge vores plantekasse med espalier og lade planterne gro op af den. Du får det smukkeste “levende hegn”, så en ellers kedelig afskærmning bliver skøn at se på. Ønsker du at kunne flytte rundt på plantekassen, kan du vælge den model med hjul, vi også har.

Bålfad

Skab den hyggeligste stemning om aftenen med vores smukke bålfade. De fås i mange varianter, størrelser og former. Det er virkelig hyggeligt at samle familien til bålhygge, og det kan bruges året rundt. Er du typen der godt kan lide at lave mad over bålet, kan du se på noget af vores tilbehør, her finder du nemlig redskaber til bålfadet, som gør det muligt at lave de skønneste retter.

Spejlbassin

Et spejlbassin kan være med til at skabe en magisk stemning i din have. Du finder forskellige modeller, der er produceret i forskellige materialer. Så vælg den model, du synes bedst om, og som passer bedst til dit behov. Et spejlbassin kan både bruges som pynt i haven og til at hjælpe de små dyrevenner med at få lidt vand.