Beslag til altankasser antracit - Emsa Comfort

Beslag til altankasser der gør det utrolig nemt at hænge en altankasse sikkert og godt på gelænderet på altanen. Beslagene passer til mange forskellige altankasser. De passer særdeles godt til vores altankasser i plast. Beslagene kan justeres i både bredden og højden. Altankassens mål kan være fra 18 til 22 cm i højden og 14 til 19 cm i bredden. Dette gør at altankassen altid vil hænge sikkert og godt med dette beslag. Derudover passer beslaget til et gelænder der er fra 4 til 12 cm bredt.

Skal beslagene hænge på et gelænder i glas, sikre plastik afstandsstykkerne nederst på beslaget at det hænger sikkert og at det ikke ridser glasset.

Beslagene til altankasser er utrolig gode, hvis man ønsker mere grønt på altanen, men ikke meget plads. Altankasser kan hænge ud over altanen og tager derfor ikke plads inde på altanen. Mangler du en altankasse til dette beslag? Vi har et stort udvalg af altankasser i mange størrelser.

Der er to beslag i en kasse. Beslagene findes i to farver, lys grå og antracit, så de passer til vores altankasser i plast.

199,00 kr.
På lager
SKU
32*J17109/SO
  • Køb 3 for 169,00 kr. pr. stk. og spar 15%

Farven mørkegrå

Passer til plast altankasser

Gelænder bredde 4 til 12 cm

Altankasse højde 18 til 22 cm

Altankasse bredde 14 til 19 cm