Beslag til altankasser aluminium - Emsa Comfort

Smart beslag til altankasser der gør det let at hænge en altankasse op på altanen. Beslagene passer til vores plast altankasser. Beslagene kan udvides både i højden og i bredden. De passer til altankasser der er 18 til 22 cm i højden og 14 til 19 cm i bredden. Derudover kan beslaget også tilpasses til gelænderet. Det passer til et gelænder der er 4 til 12 cm bredt. Beslagene er særdeles gode, hvis man har en altan, hvor gelænderet er lavet af glas. Nederst på beslaget er der et plastik afstandsstykke, som gør at man kan få beslagene til altankassen til at sidde rigtig godt fast. Det sikrer også at ens altankasse kan hænge lige og at den tipper udad. Øverst skubbes låsestangen ned over altankassens kant for at sikre at den ikke slipper beslaget.

Beslagene til altankasser er utrolig gode, hvis man ønsker mere grønt på altanen, men ikke meget plads. Altankasser kan hænge ud over altanen og tager derfor ikke plads inde på altanen. Mangler du en altankasse til dette beslag? Vi har et stort udvalg af altankasser i mange størrelser.

Der er to beslag i en kasse. Beslagene findes i to farver, lys grå og antracit, så de passer til vores altankasser i plast.

179,00 kr.
På lager
SKU
32*J17093/GÅ

Farven aluminiumsgrå

Passer til plast altankasser

Gelænder bredde 4 til 12 cm

Altankasse højde 18 til 22 cm

Altankasse bredde 14 til 19 cm