Bedkanter - Varmgalvaniseret stål - H20

Drømmer du om at få nogle skarpe og flotte kanter til din have? Noget der giver en rigtig flot overgang fra græsplænen til dit bed?
Så har vi en rigtig god løsning til dig her. Vores bedkanter i galvaniseret stål lyser op på en hel unik måde, hvor det har et flot sølvskinnende look, der med tiden går over i en mat grå nuance. Den får ikke rustfarve, som vores kanter i corten, men bevarer den grå farve fremover. Græskanten er lavet i et kraftig materiale, der vil holde i mange år. Samtidig er det med sine 2 mm stadig fleksibel, så du kan bøje det rundt om et bed. Der er også mulighed for en billigere højbedsløsning. Her som et lille højbed ved hoveddøren.

BEMÆRK: Bedkanterne sælges i stykker af 230 cm. Prisen er opgivet i pr. 2,3 meter. Det vil sige at, hvis man skal bruge 23 meter skal man bestille 10 stykker. 

349,00 kr.
På lager
SKU
40*G230-20-2

Bedkanterne er lavet i varmgalvaniseret stål med en tykkelse på 2 mm. Højden på dem er 20 cm og de sælges i længden 230 cm. pr. stk. De vejer 7,5 kilo. Det varmgalvaniseret stål har et sølv look, men vil blive lidt mere mat med tiden.