Runde bakker & fade

Står du og mangler et rundt fad eller bakke? Vi har et pænt lille udvalg, som kan bruges til skåle, underbakker, fuglebade og små bassiner til havens fugle og insekter. Kobberbakker

Til dekoration i hjemmet vil kobberbakkerne give en ekstra glød til hjemmet med den varme farve, der er i bakkerne. I runde bakker har vi forskellige størrelser af kobber, hvor de udover at være dekorative, kan bruges til opbevaring af forskellige ting i hjemmet.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden

Fade til ude -og indendørs brug

Vores fade kan både bruges ude og inde. I haven kan fuglene og insekterne nyde godt af at have lille bassin at bade i. De flotte fade skiller sig ud i naturen. 

Pynt og praksis

Kobberbakken kan bruges både inde og ude. I hjemmet kan de give lidt ekstra varme med den karakteristiske kobberfarve. Brug bakken f.eks. som serveringsbakke, opbevaring af nips og mønter eller som bakke til olier og krydderier i køkkenet. Bakken er 45 cm i diameter og er yderst dekorative og kan give lidt anderledes til dit hjem.

Derudover har vi fået runde zinkbakker i flere størrelser. Ligesom med kobberbakken, har de et utal af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Vi har dem fra en diameter på 14 cm og helt op til cm i den serie.

Ønsker du en lidt større og bedre kvalitet, har vi også en flot og stærk bakke med en diameter på 45 cm.