Extra large brændefakkel

Brændefaklen skaber en rigtig hyggelig stemning med blot en tændstik. Man får mest glæde af den i stille vejr, hvor den kan stå og brænde ligeså stille. Den giver varme, samt skaber en hyggelig atmosfære. Den er lavet med en hank, som gør den let at tage med i haven eller på stranden. Den kan bruges både sommer og vinter. Om vinteren kan den stå ude, hvis man får gæster. Det ser hyggeligt ud og det lyser indgangen op for dine gæster. Den kan brænde i 2 timer.

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Brændefaklen er lavet af fyrretræ og gran. Der er en væge til optænding i den, som gør den let at tænde. Den kan brænde i 2 timer. Den har målene Ø16 - 23 x 40 cm. 

Oprindeligt så brugte man disse brændefakler i skovene i Sverige og Finland når arbejderne gik i skoven og fællede træer. Når du skulle have en kop varm te eller noget suppe så fandt man et stykke tørt træ - savede et kryds ned i det og kom lidt lampeolie ned i krydset. Så kunne man tænde op og stille sin kedel eller gryde ovenpå. Derfor kender mange dem også som finsk brændefakkel eller svensk brændefakkel.