Bålgrill

Bålgrill i en kraftig kvalitet med en lang levetid. Bålgrillene er både funktionelle og æstetiske, så de passer ind i alle haver. Her på siden finder du flere forskellige modeller. Fælles for alle bålgrillene er at de med sikkerhed gør madlavningen sjov og spændende. Mad har en tendens til at smage bedre når det er blevet lavet over et bål mens der er hyggeligt samvær med familien.
Vores bålgrill kan bruges som både grill og som bålsted. De er alle i cortenstål og har derfor en utrolig lang levetid.

Lækre måltider laves på en bålgrill

Mad over et bål er ikke kun lækkert, men også utrolig hyggeligt og kan samle hele familien. Ildens røg tilføjer en helt unik smag til maden. Med en bålgrill i haven kan man nemt tænde op og have mange hyggelige stunder med familie og venner.
Er man en rigtig grillentusiast er en bålgrill helt perfekt for dig. Den giver dig mulighed for at lave mad udendørs hele året. De fleste af vores bålgrill er mulige at flytte på, hvis man ønsker at ændre på indretningen på terrassen.

Vores bålgrill findes i forskellige størrelser og former. Nogle har både grillplade og rist, mens andre har bålrist. En grillplade er utrolig god, hvis man ønsker at lave mere alsidig mad. Grillpladen fungerer som en pande, så man kan næsten tilberede alt derpå. 
Med en bålgrill med bålrist tilbereder man maden mere direkte over flammerne. Dette giver en herlig røget smag til madlavningen.