Bålfade med høj kant Ø60 eller Ø80

Et bålfad er et rigtig fint element i haven. Det passer ind i de flestes have med sin smukke rust farve. Når vejret tillader det er det også skønt at sidde rundt om et bål med familie og venner. Lyset fra ilden skaber en helt fantastisk atmosphere og stemning. Bålfadet sørger for at gløder ikke ligger rundt omkring, så undgår man at træde på dem. Det giver også bålet et mere stabilt og sikkert underlag.


Runde bålfade med høj kant med en diameter fra 60 cm til 80 cm og priser fra 795 kr til 995 kr. Bålfadet er valset op i facon og er derfor stærkere end støbte bålfade. Kan nemt stilles op på 3 sten eller på et af vores runde ringe. Et solidt produkt der vil holde mange år frem. Husk at der skal bores et par huller i bunden så regnvandet kan komme væk. Klik på detaljer for at vælge diameter og pris.


En ide til et bålsted kunne være at man afgrænser bålstedet med en græskant eller et rundt højbed, som skubbes ned i jorden. Derefter kan man tage en mindre ring og sætte i midten. Så er det alt efter om man synes det er flottest at have bålfadet stående i den lille ring på en fod, eller om man hælder sand i den lille ring og stiller bålfadet på det. Uanset om man gør det ene eller det andet, bliver det et rigtig smukt bålsted. 

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
  • Ø60 i 4 mm, dybde 10 cm, vægt 11 kg.
  • Ø80 i 4 mm, dybde 12 cm, vægt 19 kg.
  • Dansk produceret.