Bålfad

Baalfad-paa-sand

Hvis man går og drømmer om mere hygge i haven, skal man have flere ting. En af tingene er et bålfad. Et bålfad gør at du ikke længere behøver at se på de knap så pæne bare pletter et hjemmelavet bålsted laver i haven. Et fad gør det også muligt at flytte rundt i haven. Det kan være at man har et godt hjørne af haven, hvor det ikke blæser så meget og den anden dag, vil man gerne have det mere ud i haven, hvor der er sol. Dette giver mange muligheder for placeringen.

Der er i dag mange flotte muligheder derude. Dette gør valget svært, men man kan med garanti finder et der passer haven. Det er både en flot dekorativ, men også praktisk genstand at have i haven. Et fad står flot i haven i alle årstider. Det er rigtig flot i et vinterlandskab, hvor det er pyntet med sne. Samtidigt er det også flot om sommeren. Det kan være at man har et bålfad i cortenstål, som har fået en smuk rust farve. Det står utrolig flot i haven og fremhæver samtidigt alle de smukke farver.

Det er også med til at skabe hygge i haven. Man kan sagtens forstille sig en børnefamilie, som samler sig om bålet for at lave snobrød, pandekager eller bare for at hygge sig. Det giver en dejlig varme, mens man kan nyde den dansende ild.
Bålfadet behøver dog ikke altid at være midtpunktet. Det vil sagtens kunne stå og brænde, mens det stadig skaber hygge og varme, hvis man en sensommeraften holder en sommerfest i haven. I vinterhalvåret kan man stille det ud for at være en velkomst for sine gæster. Det kan både lyse et indgangsparti op i den mørke tid, samtidig med at det ser utrolig hyggeligt ud.

De mange modeller

Der er mange smukke modeller og materiale at vælge imellem. Der er forskellige former og størrelser, som gør at valget er svært. På Zinkbakken.dk har vi mange modeller og vi har forsøgt at gøre det så overskueligt som muligt. Vi har de traditionelle, som vores corten bålfade der er i størrelserne Ø60, Ø80, Ø100 og Ø120. Det er muligt at finde et med ben, så det kommer lidt højere op. Man kan også finde et med høj kant.
Du kan finde alle vores modeller under bålfade

Kvalitet og holdbarhed

Alle fadene er i rigtig høj og kraftig kvalitet. Det er lavet i enten jern eller i corten stål. Begge materialer vil få en flot rust farve af at stå udenfor. De har begge lige lang holdbarhed. Morten har haft et bålfad i corten stål i haven i 8 år. Dette er blevet brugt flittigt og vil sagtens kunne holde i 10 år endnu.