Plantekummer i jern/rust

Er du på udkig efter en plantekumme i en flot rustfarve. Vi har både plantekasser i jern og cortenstål, der med tiden vil få den pæne rødbrunlige farve. Corten kummerne kan fås med hjul, hvilket gør det muligt at flytte rundt på dem. Vælges der ikke hjul vil plantekummen have 2 cm høje fødder, hvilket ligesom hjulene er med til at hindre at myrerne kan bygge bo i din plantekasse. Ligeledes er corten plantekasserne foret med flamingo. Det er med til at sikre at der er en jævn varmefordeling om sommeren, hvilket vil sige at dine planters rødder ikke ”brænder” af. Samtidig beskytter det de sarte planter om vinteren mod frosten. Desuden er der i alle vores plantekasser boret huller i bunden, så overskyende vand kan løbe fra.

Du får plantekummer der er yderst holdbare, og er i den bedste kvalitet. Kummerne holder mange år frem, og er med til at din have, baggård eller altan for et flot udtryk.

 

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Et rustikt rust look kan gøre meget ved et uderum. Den flotte rødbrunlige farve står godt til de fleste planters farver. Den rødbrunlige farve op imod en kraftig grøn farve kan få selv den mest kedelige grå baggård til at se indbydende ud.

Plantekasserne kan placeres langs en husmur eller et stakit, men egner sig også særdeles godt til at stå i det fri, hvor den kan beskues fra alle sider. Den kan med fordel være med til at dele et område op, så der evt. bliver skabt en hyggelig lille krog. Ved at bruge flere plantekummer, og evt. i forskellige størrelser kan du skabe en spændende ”mur” i et åbent område. Ved at lave klynger af plantekasserne får man et større bed, der dog stadig er opdelt. Det kan give et dynamisk udtryk, hvor du kan få skabt virkelig spændende løsninger.