Plantekummer i Cortenstål

Her er vores plantekasser i cortenstål. Cortenstål har den egenskab at det har en væsentlig længere levetid end alm jern. Det vil sige at du får et produkt der er dekorativ med lang levetid. Den flotte rustfarve spiller godt sammen med havens andre farver og giver en god glød. Alle vores firkantede corten kummer er foret med 2 cm højisolerende flamingo. Det har 3 funktioner, mest af alt så beskytter det planternes rødder mod varme og det modsatte om vinteren hvor det beskytter sarte planter. Ligeledes beskytter det cortenstålet mod jordens surhed og dermed forlænger vi levetiden igen for plantekasserne.

Vi leverer til både private, erhverv og det offentlige, hvor vi altid levere produkter i høj kvalitet. Du kan derfor med stor fordel købe en plantekasse eller plantekumme i cortenstål.

Få et mobilt uderum. Vores plantekasser fås med hjul, hvilket gør at du let kan flytte på dem alt efter dit behov. Vælger du en kasse uden hjul, vil der dog stadig være fødder på, hvilket er med til at løfte kummen fra jorden og dermed skabe en flot skyggekant. Desuden forhindrer det myre i at bosætte sig i dit bed.

Plantekasserne kan bruges til mange funktioner, f.eks. til urtehave, blomsterbed eller til en lille busk. Så hvad en de skal bruges i haven, terrassen, altanen eller ved et indgangsparti kan de flotte kummer i den varme rustfarve gøre en stor forskel for dit uderum.

De mange størrelser gør du kan finde en plantekasse der passer lige netop til dit behov. Skal du bruge en lille kumme til hver side ved din indgang, eller en aflang kasse til at dele et fliseområde op?

Vi leverer altid vores plantekummer samlet og klar til brug med mindre andet er aftalt. Så du sparer både som privat eller erhverv kunde meget tid og løn på produktet. Jord i plantesække og bigbags kan også leveres sammen med produktet så du blot skal plante dem til.

Er du anlægsgartner eller en boligforening, der har et større projekt, så giver vi gerne et samlet tilbud.